Get Adobe Flash player
Regionalizm naszej Kuchni Mazurskiej polega na:
  • świeżych i wędzonych rybach,
  • świeżych produktach, jak jajka z chowu tradycyjnego, owoce ze starych odmian,
  • owocach runa leśnego, jak jagody i grzyby,
  • naturalnych produktach leśnych polan, łąk i pól, jak miody pszczele, zioła, maliny, poziomki,
  • smaczne potrawy oparte na naszych oryginalnych recepturach,
  • specjalnością naszej Restauracji Mazurskiej są piwa regionalne, jak: ….
  • specyfiką  Restauracji jest atmosfera wiejskiej sielanki panująca w salach restauracyjnej, kominkowej i na tarasie, osiągnięta przez drewnianą ręcznie ciosaną konstrukcję podporowych belek i widocznych łączących je jętek – ze śladami zaciosów toporem,
  • przebywanie w Restauracji Mazurskiej to uczta nie tylko dla ciała, ale i ducha, można tu odpocząć od miejskiego zgiełku i codziennych trudów życia.

    Zapraszamy!